Geslaagden heftruckcursus

Op maandag 6 december hebben 5 leerlingen examen gedaan voor de heftruckcursus.  Na een traject wat eind augustus is begonnen waren ze nu wel zover dat ze met een gerust hart voor het examen konden.
Het examen heeft plaatsgevonden bij Agrilog in Leeuwarden waar de leerlingen onder leiding van examinator Dirk Nanne verschillende opdrachten met de heftruck hebben uitgevoerd. Bij Agrilog is een groot magazijn nagebootst waar naar hartenlust kan worden geoefend en de leerling zijn vaardigheden goed kan laten zien.
Na de oefeningen met de gewone heftruck mochten ze ook nog aan de slag met de reachtruck. Dat is een speciale magazijnheftruck met een wat aparte besturing die wel enige gewenning vereist. Ook met die machine hebben de leerlingen de vaardigheden goed onder de knie gekregen
Het eindresultaat mocht er zijn. Alle leerlingen zijn geslaagd en zullen hun certificaat en heftruckpas in ontvangst kunnen nemen ! Van harte gefeliciteerd allemaal !

Het betreft de volgende leerlingen :

Joranni Jamy de Haan, Driezum; Ruben Meindertsma, Buitenpost;  Tim ’t Hart, EE; Jaap Reen, Feanwalden; Theo Wierstra, Marrum.

 

6 december 2021