Informatie introductiedag 4 sept

Informatie introductiedag 4 sept


Geachte ouders en verzorgers,
De zomervakantie is begonnen en het is tijd om van een welverdiende vakantie te genieten.
Een aantal mooie vakantieweken liggen in het verschiet. Om er zeker van te zijn dat iedereen na de vakantie, uitgerust en wel, weer op het juiste tijdstip op school verschijnt even het volgende overzicht:

Maandag 4 september 2023 start het nieuwe cursusjaar. Dit is een introductiedag, elke fase organiseert een alternatief programma.  Hieronder kunt u lezen wat we gaan doen. Voor alle fasen geldt dat het introductieprogramma rond 14.00 uur is afgelopen. Belangrijk: Alle leerlingen nemen  deze dag een eigen lunchpakket mee!

Fase 1 leerlingen worden vanaf 10.45 uur op school verwacht. De leerlingen hebben een introductiedag op school. In en om school worden een aantal activiteiten georganiseerd waarbij alle gelegenheid is om kennis met elkaar te maken.
Fase 2 leerlingen komen om 11.00 uur op school  waar ze welkom worden geheten. Daarna worden de leerlingen in 2 groepen verdeeld.
De klassen 2A, 2B en 2C gaan zwemmen in het Tolhuisbad  in Dokkum. Vergeet niet je  zwemkleding mee te nemen!
Klas 2D en klas 2E gaan naar het Bowlingcentrum, ook in Dokkum.

Voor beide activiteiten is het aan te raden om met de fiets naar school te komen!  
Fase 3 leerlingen beginnen het nieuwe cursusjaarjaar niet op school maar gaan sportief aan de slag bij Sportstudio Dokkum, Bocksmeulen 33a.  Vanaf 11.00 uur ben je daar welkom. Vergeet dus niet je sportkleding en een handdoek mee te nemen! Leerlingen die op maandag 4 september stage lopen,  maar graag deel willen nemen aan de introductiedag, dienen zichzelf (tijdig)af te melden bij hun stageplek.
De 4 leerlingen van het Firda-college worden ook op de introductiedag van fase 3 verwacht.

Rest ons nog u/jullie een prettige vakantie toe te wensen. Tot ziens op maandag 4 september!

Met vriendelijke groet,
Personeel PRO Dokkum.

18 juli 2023